تبلیغات
پرتال جامع تفریحی - پورتخال
مارا در گوگل محبوب کنید :
دسته بندی
Category
نصب نوار ابزار
Our Toolbar

Get our toolbar!

آرشیو مطالب
Archive
آمار سایت
site info
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید کنندگان :
  • تعداد مطالب کل :
  • ابر برچسب ها
    Tags
    پرتال جامع تفریحی
    Silent Cry
    • وکتورساز آنلاین
    • فتوشاپ آنلاین
    • لیچر رایگان
    آپدیت نود 32
    Nod 32 Update
    برنامه های کاربردی
    Support
    بخش آپلود
    Upload unit
    نظر سنجی
    Poll
    فعالیت در کدام بخش را توصیه میکنید ؟






    آخرین مطالب ارسالی
    Last Posts

    پورتخال - جمعه 15 مهر 1390

    تعداد بازدید : طبقه بندی: دخترها بخوانند، پسرها بخوانند، مادران بخوانند، پدران بخوانند، خانه داری، پزشکی و سلامت، دانستنیها ی جالب، اطلاعات عمومی،

    فواید پرتقال ، به ادامه ی مطلب بروید ...

    از نظر شیمیایی پرتقال را منبع غنی ویتامین ث می‌دانند و جالب آنكه پوست آن در بسیاری موارد حتی مغذی‌تر از پرتقال است‌.

    كارشناسان مؤسسه ملی سرطان آمریكا معتقدند موارد سرطان معده در آمریكا تقریبا كم است، زیرا در تمام ماه‌های سال پرتقال و مركبات در دسترس همه قرار دارد و بیشتر مردم آن‌ها را مصرف می‌كنند‌.

    ویتامین ث یكی از عوامل مهم مهار كننده سرطان است به طوری كه این ویتامین را دشمن نیرومندی بر علیه یكی از عوامل شناخته شده سرطان‌زا یعنی نیتروزامین‌ها می‌شناسند.

    مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر است. از جمله سرطان مری در اشخاصی كه زیاد پرتقال می‌خورند، پنجاه درصد كمتر از اشخاصی است كه آن را كمتر مصرف می‌كنند و یا اصلا نمی‌خورند‌. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف كنندگان پرتقال در پایین‌ترین حد قرار دارد.

    محققان دریافته‌اند كه پرتقال و سایر مركبات در پایین آوردن كلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پكتین یا ماده الیافی پوست و ورقه‌های نازك ما بین پره‌های پرتقال است‌. در مواردی كه هدف كاهش كلسترول و تامین سلامت شریان‌ها باشد، برای استفاده از حداكثر نیروی درمانی پرتقال توصیه می‌شود كه پرتقال را با لایه سفیدرنگ زیر پوست و لایه‌های نازك داخل پرتقال كه حاوی پكتین هستند مصرف كنید‌.

    پیشگیری از عفونت‌های ویروسی از خواص دیگر پرتقال است كه در عصاره آن وجود دارد. ‌دانشمندان این خاصیت را فقط به دلیل ویتامین ث موجود در آن نمی‌دانند، بلكه معتقدند كه ممكن است یك تركیب ناشناخته ضدویروسی نیز در عصاره پرتقال موجود باشد‌.

    لازم است بدانید كه یك لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری كلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیك است‌. آب پرتقال سرشار از الیاف فیبر است به ویژه اگر با گوشت میوه مصرف شود. آب پرتقال هر اندازه كه سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ خواهد شد.

    حالا شما بگید دلیل قرمزی پرتقال خونی چیه ؟!

    توی نت هم مطلب دقیقی از این سوال پیدا نکردم ولی به کسانی که جواب کاملی بدن به رسم یاد بود یه پیامک خالی می فرستیم !  


    نویسنده : هادی محمدی   نظرات |